OM SKRÖNA

OM SKRÖNA

Vad är det roligaste du kan tänka dig att lägga din tid på? Vi ställde oss frågan och startade Skröna. Vi är David och Niclas, två vänner som slipat våra sablar tillsammans genom många udda projekt genom åren. En vegetarisk kokboksserie med Jävligt Gott, för att nämna ett! Visionerna drömmer vi fram gemensamt, Niclas ger dem visuell form och David berättar dem i ord. Vi har lärt oss vad vi gillar och vi vet vad vi kan.

 

En återkommande källa till inspiration har alltid varit böcker. För vem älskar inte en bra rövarhistoria? En fantastisk sörja av lögner som kopplar upp dig mot din fantasi och låter dig smeka inkråmet i en författares djupaste tankelabyrinter.

En skröna – tämjd och inbunden mellan pärmar. Den fysiska boken är också en riktig magkittlare. Lukten, känslan av papper och löftet om vad pärmarna döljer. Vi är nog inte ensamma om att tycka att värdet av den där gamla analoga, luslästa och svårfunna boken bara blir större i en snabb och uppkopplad värld. Men hur fångar man skrönan? Det ska vi ta reda på!

 

Skröna är en del av företaget Owl Streets (där du också kan köpa våra böcker) och kallades tidigare Owl Streets Publishing. Du når oss på info@skrona.se.